Keullerstraat-slider-2

Te koop: markante en karakteristieke kantoorvilla in hartje Venlo

Kenmerken van kantoorpand Keullerstraat 4 Venlo:

  • Toplocatie in Venlo centrum - Keullerstraat 4 ligt in hartje centrum naast het pand waar de Universiteit van Maastricht en Fontys Hogescholen gevestigd zullen worden (voormalige 'Raad van de arbeid' pand).
  • Volop mogelijkheden - In totaal beschikt het pand over 15 individuele kantoorruimtes verdeeld over vier etages. Het pand beschikt over ruim 25 werkplekken. Voor een plattegrond van alle verdiepingen, vraag vrijblijvend een brochure aan.
  • Inclusief parkeerplaatsen - op eigen terrein, direct naast het pand bevinden zich 6 ruime parkeerplaatsen (afsluitbaar).
  • Markante en karakteristieke uitstraling - Keullerstraat-4 betreft een hoekpand en kenmerkt zich door de markante en statige architectuur.
  • Optimaal bereikbaar - het kantoorpand ligt in hartje Venlo - recht tegenover het Julianapark. (op de hoek van Keullerstraat en Deken van Oppensingel). Slecht 3 minuten loopafstand tot aan het centrum. Het centraal station is (lopend) te bereiken binnen 5 minuten.


Meer weten over alle koopmogelijkheden?
Bel direct met de eigenaar: 085 002 1300 of vraag de brochure aan. Meer informatie over de koopmogelijkheden voor de keullerstraat 4 ontvangen of interesse in een bezichtiging?

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen binnen één werkdag vrijblijvend contact met u op.

Locatie Keullerstraat 4